Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Woody's Crafts by Ifigeneia


 GREEK ARTISTS! Η νέα μας στήλη έρχεται για να παρουσιάσει και ν'α αναδείξει τη δουλειά χειροτεχνών και καλλιτεχνών απ' όλη την Ελλάδα. Μέσα από αυτή την κατηγορία αναρτήσεων θα μπορείτε να βρείτε μοναδικές δημιουργίες και  πληροφορίες για τον κάθε καλλιτέχνη.



Τη νέα μας στήλη εγκαινιάζει μια χειροτέχνης με φαντασία, μεράκι και ταλέντο. Οι δημιουργίες της είναι ξεχωριστές, πρωτότυπες και καλοφτιαγμένες. Πρόκειται για την Ιφιγένεια Πλιάτσικα και το Woody's Crafts!
  Η Ιφιγένεια γεννήθηκε στο Γερακάρι Τρικάλων. Πέρασε κάποια χρόνια της ζωής της στη Θεσσαλονίκη και τη Χίο, ενώ πλέον ζει μόνιμα στο Άδενδρο, ένα μικρό χωριό λίγα χιλιόμετρα έξω από τη συμπρωτεύουσα. Από νεαρή ηλικία δημιούργησε οικογένεια, κι αν έχει «σπουδάσει» κάτι μέσα από την ζωή, είναι σίγουρα οι ρόλοι της μητέρας και συντρόφου.
  Από το 2013 παρακολουθεί μαθήματα ζωγραφικής, ντεκουπάζ, παλαίωσης και άλλων τεχνικών. Όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν μέσα σ' ένα χρόνο η Ιφιγένεια έμαθε να κάνει θαύματα! Όλες οι δημιουργίες της καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα!
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ, ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΣΗ ΚΗΠΟΥ-ΒΕΡΑΝΤΑΣ



ΤΑ ΚΑΔΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ. ΥΠΕΡΟΧΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΟΙΧΟΥ ΑΠΟ WOODY'S CRAFTS BY IFIGENEIA!
ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΜΨΗ ΚΟΥΖΙΝΑ!

Πρωτότυπες θήκες για τις χαρτοπετσέτες σας!

                          ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΚΟΥΤΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
Αυτές ήταν κάποιες από τις δημιουργίες της Ιφιγένειας, που μας θυμίζουν πως αρκούν λίγα   πρωτότυπα αντικείμενα για να νιώσουμε το χώρο μας κομψό και ανανεωμένο. 
Αν θέλετε να κάνετε δική σας μια δημιουργία Woody's Crafts by Ifigeneia δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα της στο facebook: Woody's Crafts by Ifigeneia
  ή την ιστοσελίδα της : woodys-crafts.wix.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου